PAIDAT

Hanki laadukas ARVOKAMAA-paita!

Haluamme tarjota tavan tuoda näkyväksi musikaalimme viestiä: ”Kaikki me ollaan arvokamaa”, kuten nimikkokappaleessa lauletaan. Laadukas ja eettisesti tuotettu paita tukee osuvasti tätä ajatusta.

Voit ostaa paitoja musikaaliesityksen yhteydessä 21.4. Nopeimmat saavat paidan esityspäivänä heti, sillä meillä on niitä pieni määrä valmiina. Voit myös tilata paitoja rajoitetun ajan. Hankimme paidat yhteistoimituksena, kun tilattava minimimäärä 20 kpl on täyttynyt (paitatoimittajan ehto). Tämä koskee erikseen aikuisten ja lasten paitoja. Toimitamme tilatut tuotteet vain Suomeen.

Aikuisten paidat on valmistettu korkealaatuisesta 100 % Reilun kaupan luomupuuvillasta. Paidoissa on Joutsen-, GOTS- ja Ökö-Tex -merkinnät. Lasten paidat on tehty puuvillasta ja niissä on Ökö-Tex -merkintä. Paidat toimittaa kotimainen Ticcola Oy. Kuva on suuntaa antava.

Hinnat ja maksaminen

Naisten tai miesten t-paita: 26 €
Lasten t-paita: 17 €

Maksaminen: MobilePay tai tilisiirto. Tilatut paidat veloitetaan vasta yhteistoimituksen varmistuttua. Tilauksen summaan lisätään mahdollinen postimaksu (alkaen 5,50 €), joka riippuu tuotteiden määrästä.

Täytä tilauslomake

Lähetä paitatilauksesi meille alla olevalla lomakkeella viimeistään 5.5.2024. Tilaus on sitova.

Tilauslomake mahdollistaa kerrallaan kolmen erilaisen paidan tilauksen. Jos haluat tilata enemmän, tee uusi tilaus ja laita sen lisätietoihin maininta aiemmasta tilauksesta. Näin saat tuotteet yhtenä pakettina. Ennen yhteistoimitusta saat sähköpostiisi maksuohjeet ja toimitustiedot. Mikäli paitatoimittajan asettama minimimäärä ei täyty, emme valitettavasti voi toimittaa tuotteita.

Varmistathan ennen tilauksen lähettämistä, että antamasi tiedot ovat oikein.

Scroll to Top