SÄVELLYS JA OHJAUS

Hanni Autere

Hanni on ARVOKAMAA-musikaalin säveltäjä, sanoittaja, kapellimestari ja vastaava tuottaja sekä projektin alkuunpanija. Hän on kellokoskelainen musiikin monitoimija, joka viihtyy lukuisissa erilaisissa tehtävissä. Muusikon, säveltäjän, pedagogin, tutkijan tai tuottajan roolit ovat kaikki mieluisia. Kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä on 35 vuoden ajalta. Hanni on julkaissut kolme soololevyä ja jakaa omaa musiikkiaan myös YouTubessa. (Kuva: Riikka Loukkaanhuhta)

Musikaaliprojekti toi kulttuuripalkinnon säveltäjä-tuottaja Hanni Autereelle.

Kirsi Jokela

Kirsi on ARVOKAMAA-musikaalin ohjaaja. Hän on muusikko, pedagogi ja kokenut mäntsäläläinen harrastajateatterin ohjaaja. Hän työskentelee opettajana sekä peruskoulussa että omassa musiikkikoulussaan. Lasten ja nuorten ilmaisutaidon opettaminen sekä psyykkinen valmentaminen ovat lähellä Kirsin sydäntä. Kirsi tekee erityisen mielellään runoutta ja huilunsoittoa sisältäviä sooloesityksiä.

Kirsiä ja Hannia yhdistää alunperin järvenpääläinen taiteilijayhdistys Värinää, jonka toiminnassa he ovat mukana. Lisäksi heille molemmille on tärkeää saada kohdata ihmisiä, auttaa heitä löytämään ja hyödyntämään vahvuuksiaan, sekä kehittyä itsekin ihmisenä.

Scroll to Top